Vi bruger Cookies!     

         
 X     
fiskepigen

Mit univers
 
 

 

 

 

                                                                   Jeg er fisk

 

 

                                                                 

                                                                  

                                                                   

 

 

                                                                                                              

 

                                                  

 

                                                                                                      

 

 

 

 

 

 

Element: Vand

Temparament: Som Fisk søger du efter en dybere mening i alt, hvad du gør. Du er helt

enormt følsom, sensitiv, påvirkelig. Din fantasi er så rig, at du kan bruge så megen tid det skal være i din drømmeverden. Din medfølelse er stor - og du holder altid med de svage, taberne (fordi det er synd for dem, at ingen holder med dem) og dyr. Du er så intuitiv, at du absorberer andres tanker og følelser. Denne sensitivitet kan være svær at have med at gøre, så mange Fisk beskytter sig selv med en skal af kynisme. Andre kan opfatte dig som et sentimentalt, vattet, forvirret bløddyr med meget let til tårer.
Dating taktik: Din taktik er simpelthen via alle kanaler at fornemme, hvem din udkårne er. Du kan finde på helt spontant at sende små gaver eller digte, men har svært ved direkte at formulere dine følelser. Du prøver v.h.a. din tillærte kynisme at beskytte dig selv fra at håbe for meget, idet du bliver så frygteligt skuffet.
Forelskelse: I denne tilstand - som du både frygter og elsker - svæver du rundt på en lyserød sky omgivet af englesang og alle mulige yndige drømme om den vidunderlige fremtid sammen med din kæreste. Du er tiltrukket af den mystiske side af kærligheden og din dybeste længsel er efter at smelte sammen med din kæreste og blive hel.
Parforhold: Din kærlighed er ubetinget og grænseløs. Du accepterer din kæreste fuldstændigt og vil gøre hvad som helst for at gøre ham/hende tilfreds. Du er hengiven, trofast og meget, meget romantisk. Du giver alt hvad du har og forventer intet igen - andet end at få lov til at elske din ham/hende.
Sexuelle stil: Kærlighed er en forudsætning for sex, men når først det er på plads, folder du dig ud med masser af dramatik og en stemning der emmer af mystik. Du er et vilddyr, et legebarn og en lokkende havfrue/havmand. Den kvindelige Fisk foretrækker sex i en vandseng, et jacuzzi eller i vandkanten ved tusmørketid. Den mandlige Fisk har en svaghed for fødder og har masochistiske tendenser.
Partner: En så ubetinget, uselvisk kærlighed, som din Fisk giver, kræver en moden, ansvarsfuld indstilling. Ellers kan du let komme til at tage din Fiskekæreste for givet og - hvad værre er - udnytte hans/hendes hengivne hjerte.
Passer bedst med: Stenbuk, Tyr, Jomfru, Krebs, Skorpion, Fisk.
 
Besøg  
011788